Κουίζ από τα παλιά: Εσύ θα μπορούσες να γίνεις εκατομμυριούχος;Δεκαπέντε χρόνια πριν κάποιος έφτασε ως το τέλος στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος. Δεκαπέντε χρόνια μετά οι ίδιες ερωτήσεις έρχονται απέναντί σου και σου ζητούν να τις απαντήσεις. Αν μπορείς.

Αισθάνεσαι αδικημένος που πάντα έβρισκες τις σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος αλλά ποτέ δεν κατάφερες να πάρεις μέρος στο παιχνίδι; Πιστεύεις ότι αν ήσουν στη θέση αυτών που έγιναν τελικά εκατομμυριούχοι θα είχες την ίδια επιτυχία; Γιατί δε δοκιμάζεις να το αποδείξεις τότε; Στο κουίζ αυτό σου βάζουμε να απαντήσεις τις 15 ίδιες ερωτήσεις που έκαναν πολυεκατομμυριούχο τον φυσικό κύριο Γιώργο Γεωργόπουλο στις 21-10-2001.

Στόχος σου να απαντήσεις όσες περισσότερες μπορείς. Λεφτά δεν μοιράζουμε. Δεν είμαστε ο Σώρρας. Αν μπήκες γι’ αυτό στο κουίζ έκανες λάθος. Μοιράζουμε όμως ηθική ικανοποίηση. Πόσες από αυτές τις ερωτήσεις θα μπορούσες να απαντήσεις μόνος σου; Εδώ δεν υπάρχουν βοήθειες του κοινού, ούτε 50-50, ούτε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου τον Μπάμπη. Οι ερωτήσεις είναι ισοδύναμες και μπορείς να συνεχίσεις ακόμα και να απαντήσεις λάθος. Είμαστε large και σε αφήνουμε να τεστάρεις τον εαυτό σου μέχρι το τέλος.Πηγή:menshouse.gr