Σε δημοπρασία ο KITT #3


Είναι γεγονός πως όλοι εμείς που είμαστε παθιασμένοι με τους τέσσερις τροχούς έχουμε παρακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας την σειρά Knight Rider, στην οποία πρωταγωνιστούσε o David Hasselhoff και το εντυπωσιακό αυτοκίνητό του, που ονομαζόταν KITT.Όσοι τώρα εκτός από την αγάπη τους για τον ΚΙΤΤ, έχουν και το οικονομικό υπόβαθρο, μπορούν πλέον να αποκτήσουν έναν από τους αυθεντικούς KITT σε μια δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην οποία υπολογίζεται πως το διάσημο αυτοκίνητο θα πουληθεί για 40.000 δολάρια (ή 34.555 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία).Το συγκεκριμένο Pontiac Firebird Trans Am του 1982 είναι το Super Pursuit Mode (KITT #3), το οποίο είναι ένα από τα τρία αυτοκίνητα που είχαν κατασκευαστεί από τον Jay Orberg για την σειρά που παιζόταν από το 1982 έως το 1986.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα εμφανίστηκαν στη σειρά.Για την ακρίβεια το ένα έκανε τις μεταμορφώσεις και το άλλο χρησιμοποιήθηκε για οδήγηση. Έτσι, το τρίτο που πρόκειται να δημοπρατηθεί δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σειρά γιατί ήταν το εφεδρικό αυτοκίνητο.

Ο KITT #3 έχει λειτουργικά φτερά τα οποία ανοίγουν και βοηθούν το αυτοκίνητο να σταματήσει σαν μια Bugatti Veyron!

Επίσης, η πρόσοψή του έχει τα χαρακτηριστικά κόκκινα φωτάκια που αναβοσβήνουν, αλλά δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να μιλάει όπως έκανε στη σειρά…

Στο εσωτερικό του, το ταμπλό μοιάζει λες και είναι εμπνευσμένο από το Star Wars και είναι εξοπλισμένο με ένα αγωνιστικό τιμόνι που ήταν πολύ φουτουριστικό για την εποχή του.

Τέλος, να πούμε πως αν θέλετε να γίνετε το νέο αφεντικό του KITT, θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε διαδικτυακά μέσω της σελίδας www.volocars.com στις 19 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες φωτογραφίες

Πηγή